Proef de absolute top in espresso en breng uw smaakpapillen in vervoering. Als basis gebruikt Portioli koffiebonen uit Brazilië. Kenmerkend is haar zachtheid, maar met een evenwichtige verhouding tussen zuur en bitter. Geoefende proevers ontdekken toetsen van toast, karamel en chocolade. De body heeft iets stroperigs dat zich op de tong vertaalt in een authentiek zintuiglijk plezier. Voor u geselecteerd de fijnste melanges, ontdek óók Portioli.

Il cafe top

il CAFE TOP

Il Caffe 'Top' is Portioli's premium espresso en koffieblend. Een zorgvuldige mix van twaalf verschillende koffiesoorten afkomstig uit Midden-en Zuid-Amerika, Afrika en Azië. De bonen worden met de hand geselecteerd en apart gebrand om hun eigen smaak, zuurgraad en karakter te behouden. Bij het blenden let men op harmonie en volheid van smaak en geur. Aromatisch complex en een absolute schat om te ontdekken door de echte fijnproever. Vooral bijzonder is het natuurlijke romige zoetje in de espresso.

Verkrijgbaar in 1 kg pak, 7,5gr pads (per stuk verpakt).

Meer info

Extrabar

Portioli's Extrabar is een heerlijke aromatische espresso met een zachte crème en een rijke kleur. Het verfijnde aroma en de zachte nasmaak maken deze blend perfect om elke maaltijd in harmonie mee te voltooien.

Verkrijgbaar in 1 kg pak bonen.

Meer info

Extabar
bar

Bar

Portioli's Bar Blend is een goed uitgebalanceerde mix met een consistente crème, een exotische geur en rijke donkere kleur. Deze licht geroosterde populaire melange heeft een milde en delicate smaak.

Verkrijgbaar in 1 kg pak bonen, 7,5gr pads (per stuk verpakt) en blikken met 250gr gemalen koffiebonen.

Meer info

gusto

Portioli's Gusto Blend bestaat uit Braziliaanse Santos en de beste Robusta bonen. Goed gemengd voor een speciale kop espresso met een unieke smaak. Ook is deze melange uitermate geschikt voor melkgerelateerde recepten.

Verkrijgbaar in 1 kg pak bonen en blikken met 250gr gemalen koffiebonen.

Meer info

gusto
soave

soave

Portioli's Soave Blend is een speciaal geselecteerde koffie voor een espresso met een volle en intensieve smaak.

Verkrijgbaar in 1 kg pak bonen.

Meer info

decaffeinato

In Portioli's Decaffeinato worden geen chemicaliën of oplosmiddelen in de verwerking van de bonen gebruikt. Hierdoor ontstaat een uitstekende koffie met een soepele, intense smaak.

Verkrijgbaar in 1 kg pak bonen, 500gr pak bonen, 1 kg pak gemalen bonen, 7,5gr pads (per stuk verpakt) en blikken met 250gr gemalen koffiebonen.

Meer info

decaffeinato
soave

Pads

Portioli's beste pads.

Meer info