GIME® — Gruppo Italiano Macchine Espresso. GIME® is onderdeel van Gruppo Portioli.
Zij ontwikkelen professionele koffiemachines voor zowel de horeca als voor echte koffieliefhebbers thuis. GIME® machines zijn een mix van liefde voor koffie en innovatieve technologie samengebracht in orgineel Italiaan design.

Sinfonia

Sinfonia

Perfecte espresso vraagt om een perfecte machine. Portioli heeft hiervoor de GIME® espressomachines ontworpen waarbij de volledige harmonie tussen elegant Italiaans design en hoogwaardige technologie centraal staat.

Deze premium lijn beschikt o.a. over het PID systeem voor een perfecte temperatuurbeheersing. Leverbaar in twee of drie groepen.

Meer info

HT21 Automatica / Semiautomatica

Professionele koffiemachine voor het maken van een echte Italiaanse espresso.

Een volautomatische of semi-automatische koffiemachine, uitgerust met PID technologie die naast een instelbare cupwarmer ook beschikt over een nieuw en efficient verwarmingssysteem. Leverbaar in twee of drie groepen.

Meer info

HT21 Automatica
Ambra

Ambra

Een nieuw ontwikkelde GIME® koffiemachine, om ook thuis te genieten van een echte Italiaanse espresso. Een compacte en ruimtebesparende uitvoering die is ontwikkeld op basis professionele onderdelen. Verkrijgbaar in de kleuren: zilver en zwart.

Meer info

Vera Vapore

Volledig in Italiaanse stijl ontworpen, speciaal ontwikkeld voor gebruik thuis of op kantoor. Altijd de juiste hoeveelheid door het gebruik van koffiepads. Beschikt over waterreservoir van 2,5 liter. Verkrijgbaar in de kleuren: zilver/zwart, zwart/groen, wit/groen, zwart/fuchsia, wit/fuchsia.

Meer info

Vera Vapora
Fiorenzato

Fiorenzato F64/ F64 EVO

Digitale bonenmaler met traploos instelbare maalgraad.
Ook verkrijgbaar met automatische koeling (F64 EVO). Enkele en dubbele dosering.
Deze molen maalt de dosis koffie op het moment dat u deze daadwerkelijk nodig heeft, waardoor de smaak en aroma’s langer in de boon blijven.

Meer info

MACAP

Digitale bonenmaler met instelbare maalgraad. Enkele of dubbele dosering. Instelbaar met een enkele knop. Leverbaar in de kleuren: licht grijs, donkergrijs, rood en zwart.

Meer info

MACAP