Ontdek de exotische en bijzondere theesoorten van Silkenty. Alleen de allerbeste ingrediënten van over de hele wereld krijgen het voorrecht om verpakt te worden in de zijden theezakjes van Silkenty om ervoor te zorgen dat u een ware zintuiglijke reis ondergaat bij het drinken van de thee.

Breakfast tea

Breakfast Tea

Premium Ceylon Black Tea.

Gemaakt van de eerste twee nieuwe blaadjes en knoppen, hand geplukt voor dag en dauw op de lommerrijke heuvels van het magische eiland Ceylon. Deze pure, ongemixte thee is vol van smaak, helder van kleur met een tikje karamel. Er is geen betere thee om uw dag mee te beginnen.

Smaak: verfrissend, opmerkelijk.

Meer info

Bombay Chai

Ceylon Black Tea, Cardamon, Gember wortel en kaneel.

Een rijke mix van hele theebladeren en heerlijke exotische specerijen. Een hete kop Bombay Chai is een sensuele reis door je stoutste dromen.

Smaak: Een sensuele harmonie tussen kaneel, cardamon en gember met een fijne nasmaak. Aanbevolen voor mensen die van een krachtige thee houden.

Meer info

Bombay Chi
Earl Grey

Earl Grey

Ceylon Black Tea & Bergamot Orange olie.

Eersteklas Ceylon thee gemengd met pure Bergamot Orange olie. Een klassiek recept, gecreëerd zoals Earl Grey bedoelt was om te zijn in de tijd dat het Britse koningshuis deze theemelange populair maakte anderhalve eeuw geleden.

Smaak: Zacht, tintelend en fijn met een licht zure afdronk. Aanbevolen voor mensen die van een krachtige thee houden.

Meer info

Honeydew Green

Honingmeloen, abrikoos en groene thee.

Eersteklas hele, groene theebladeren gemengd met gedroogde stukje honingmeloen en abrikoos. Een troostrijke mix met de geur van de lente.

Smaak: Gebalanceerde groene thee smaak. Verfrissend.

Meer info

Honeydrew Green
Traditional Oolong

Traditional Oolong

Pure Oolong Thee.

Eerste pluk theeblaadjes en knoppen. Hand geplukt bij het gouden ochtendlicht in het hooggebergte van Ceylon. Geroosterd in de pan volgens een eeuwenoude methode. Deze thee was vroeger alleen voorbehouden aan de Chinese keizers.

Smaak: Bloemig met tonen van jasmijn met een heel licht bittertje in de afdronk. Zuiverend en goed voor de spijsvertering.

Meer info

Chamomile Lemon Grass

Kamille & citroengras.

Een prachtig huwelijk tussen wild citroengras en verse kamilleknoppen. Rustgevend en verfrissend als geen ander.

Smaak: Zacht, eerlijk met het typische bittertje van kamille en het verfrissende aroma van citroengras. Perfecte thee voor het slapengaan.

Meer info

Chamomile Lemon Grass
Peppermint Rose

Peppermint Rose

Echte muntblaadjes met baby rozenblaadjes.

De verfrissende smaak van pepermunt verrijkt met het sensuele van rozenblaadjes. Deze thee geeft je een blos op je wangen.

Smaak: Licht verfrissend met een delicaat bittertje van rozenwater. Expressieve thee die je de hele dag kan drinken. Zonder cafeïne.

Meer info

Crimson Nights

Hibiscus bloemen, Rozenbottel, Meidoorn, Veenbes, Citroenschil & Kersen

Levendig in kleur met een gepassioneerde smaak dankzij een unieke mix van fruit en bloemen.

Smaak: Mild met een lichte rozengeur en zacht zure afdronk dankzij de kersen.

Meer info

Crimson Nights
Tropical Dreams

Tropical Dreams

Rozenblaadjes, rozenbottel, zwarte bessen, blauwe bessen, aardbei en zonnebloem.

De heldere kleuren en het mysterieuze aroma van een tropisch paradijs. Zo laat Tropical Dreams zich eigenlijk het beste omschrijven. Onderga de verleiding.

Smaak: Zachte harmonie van de smaken van fruit en bloemen met een ultralicht zuurtje in de afdronk. Voor wie van subtiele thee houdt.

Meer info

Tranquility

Valeriaan wortel, passiebloemen, kamille, lavendel, citroenolie en rozenblaadjes

Een verleidelijke kruidenmix waar zowel geest als lichaam hun rust in vinden. Ga zitten en geniet.

Smaak: Rustgevend met een zachte bloemigheid. Aanbevolen aan het einde van de dag om heerlijk mee tot rust te komen.

Meer info

Tranquility
Tropical Dreams

Vanilla Rooibos

Eersteklas Rooibos, Marigold blaadjes & Natuurlijke vanille.

Een volle mix van gefermenteerde Afrikaanse Rooibos. Mild en zoet. Je proeft haast de savanne met zijn gouden zonsondergang.

Smaak: Extreem zacht. Met een heerlijke vanille aanwezigheid. Voor ieder moment van de dag.

Meer info

White Gold Tips

Pure Witte Thee.

Voor de meest verfijnde smaakpapillen. Licht, subtiel en elegant. Hand geplukt met gouden schaartjes in de vroege ochtend. Een kunst die door de eeuwen heen geperfectioneerd is.

Smaak: Een milde geur van jonge blaadjes, hout met een licht bittertje dat aan het einde in het niets verdwijnt. Extreem harmonieus.

Meer info

Tranquility
Tropical Dreams

Pyramidbox

Met trots presenteren wij u het complete aanbod aan smaken van Silkenty pyramid in een luxe uitgevoerde notenhouten, witte of zwarte box. Ideaal als geschenk of om uw gast alle keus te bieden op een zeer presentabele wijze.

Meer info

Sachetbox

Een gefineerde zwarthouten box met het complete aanbod aan smaken van Silkenty voor de 'loose leave' liefhebbers in sachet vorm.

Meer info

Tranquility